Tweede Pinksterdag zijn wij gesloten!

Wij zijn op maandag 20 mei 2024 (Tweede Pinksterdag) de hele dag gesloten.

Dinsdag zijn wij weer geopend vanaf 10 uur.

Online bestellen is mogelijk. Hebben wij jouw bestelling op voorraad? Dan kun je de bestelling binnen enkele dagen komen afhalen nadat je bericht hebt ontvangen dat de bestelling klaar staat.

Tuinbenodigdheden

Bij Zeelandplant vind je allerlei tuinbenodigdheden voor het onderhouden van je tuin.

In ons assortiment vind je diverse tuingereedschappen die je kunt gebruiken bij het werken in en om de tuin. Ook bieden wij bindmaterialen en steunmaterialen aan, zodat jouw planten ook bij regen en wind niet afbreken of omwaaien.

Als je jouw planten liever in een tuinpot of bloempot wilt planten, hebben wij ook diverse mogelijkheden. Op de site staat een lijn van mooie, uit gerecycled plastic vervaardigde potten van het merk Ecostyle. In ons groencentrum hebben we ook een ruim assortiment terracotta potten, rieten manden, en stenen potten.

Voor de bestrijding van onkruid en ongedierte in de tuin hebben wij een uitgebreid assortiment aan bestrijdingsmiddelen.

Om op een natuurlijke manier onkruid te bestrijden kun je ook gebruik maken van natuurlijke afdekmaterialen. Wij bieden hiervoor houtsnippers, boomschors en sierschors aan. En natuurlijk niet te vergeten een mooi natuurlijk alternatief: onze bodembedekkende planten.