Online bestellen is mogelijk. Hebben wij jouw bestelling op voorraad? Dan kun je de bestelling binnen enkele dagen komen afhalen nadat je bericht hebt ontvangen dat de bestelling klaar staat.

Graszoden & Graszaad

Ben je op zoek naar graszoden om aan te leggen in de tuin? Wij leveren speelgazon graszoden. Zelf inzaaien met graszaad kan natuurlijk ook. Bekijk ons assortiment met verschillende soorten DCM graszaad.

Graszoden leggen

Wilt je graszoden leggen in jouw tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres in Zeeland.

Wij leveren speelgazon graszoden; dit gazon bestaat uit sterke grassoorten die goed tegen intensief gebruik kunnen. Daarnaast is speelgazon onderhoudsvriendelijk en heeft het een groot herstellingsvermogen.

Als je de graszoden voor woensdag 12.00 uur bij ons bestelt, kun je ze op vrijdag na 13.00 uur af komen halen. Bezorgen is pas mogelijk bij een bestelling vanaf 120m2. Let op, hiervoor gelden afwijkende bezorgtarieven!

Lees ook onze leginstructie voor graszoden, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan met het leggen vanĀ  graszoden.

Liever zelf een mooi gazon inzaaien? Kies dan uit ons assortiment graszaden van DCM. Voor bijvoorbeeld een sterk speel & sport gazon of een schaduwgazon hebben wij geschikt graszaad.