Bij Zeelandplant kunt u als SW-bedrijf al uw benodigde projectbeplanting bestellen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Kwaliteit en service

Wij zijn gespecialiseerd in het compleet leveren van beplantingslijsten voor uw groenprojecten. Door onze ervaring en uitstekende contacten met geselecteerde kwekers zijn wij in staat om uw beplantingsvragen in te vullen.

Kwaliteit en service zijn voor ons belangrijk! Wij helpen u graag.

Wij helpen u graag!

Uw bestelling compleet en overzichtelijk

Uw bestelling wordt door ons compleet en overzichtelijk verwerkt en klaargezet op onze kwekerij. U ontvangt bericht van ons zodra alles klaar staat om af te halen. Heeft u liever dat uw bestelling op locatie wordt bezorgd? informeer dan naar onze bezorgmogelijkheden.

Alle planten zijn voorzien van een duidelijk etiket en op uw verzoek kunnen wij de planten per project verpakken.

Bezorgservice
Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren. Wilco
Heeft u vragen?
Neem gerust contact op!
Advies nodig? Bel 0118 71 50 80 Tussen 08.00 en 17.00 uur Contact

Veelgestelde vragen

 • Kan ik zakelijk klant worden bij Zeelandplant?

  Bent u werkzaam in de groene sector? Vraag dan de informatie voor zakelijke klanten bij ons aan via verkoop@zeelandplant.nl. Ook kunnen wij u een standaard bestelformulier in Excel toesturen, zodat u uw bestelling eenvoudig kunt aanleveren via de mail.

   

 • Hoe kan ik mijn bestelling bij jullie aanleveren?

  Wij ontvangen uw bestellingen graag via de mail naar verkoop@zeelandplant.nl. Wij kunnen u een standaard bestelformulier in Excel formaat toesturen, zodat u uw bestelling eenvoudig kunt aanleveren.

 • Wat is de gemiddelde levertijd van mijn bestelling?

  Bestellingen die op maandag vóór 12 uur zijn gemaild, kunnen doorgaans afgehaald worden vanaf donderdag. In de drukste weken in het voorjaar en najaar kunnen wij aangepaste bestel- en levertijden hebben.