Bij Zeelandplant kunt je als SW-bedrijf alle benodigde projectbeplanting bestellen. Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Kwaliteit en service

Wij zijn gespecialiseerd in het compleet leveren van beplantingslijsten voor groenprojecten. Door onze ervaring en uitstekende contacten met geselecteerde kwekers zijn wij in staat om jullie beplantingsvragen in te vullen.

Kwaliteit en service zijn voor ons belangrijk! Wij helpen je graag.

Wij helpen je graag!

Jouw bestelling compleet en overzichtelijk

Jullie bestelling wordt door ons compleet en overzichtelijk verwerkt en klaargezet op onze kwekerij. Je ontvangt bericht van ons zodra alles klaar staat om af te halen. Heb je liever dat jullie bestelling op locatie wordt bezorgd? informeer dan naar onze bezorgmogelijkheden.

Alle planten zijn voorzien van een duidelijk etiket en op jouw verzoek kunnen wij de planten per project verpakken.

Bezorgservice
Wij staan graag voor jullie klaar om te adviseren. Wilco
Heb je een vraag?
Neem gerust contact op!
Advies nodig? Bel 0118 71 50 80 Tussen 08.00 en 17.00 uur Contact

Veelgestelde vragen

 • Kan ik zakelijk klant worden bij Zeelandplant?

  Ben je werkzaam in de groene sector? Vraag dan de informatie voor zakelijke klanten bij ons aan via verkoop@zeelandplant.nl. Ook kunnen wij je een standaard bestelformulier in Excel toesturen, zodat je jouw bestelling eenvoudig kunt aanleveren via de mail.

   

 • Hoe kan ik mijn bestelling bij jullie aanleveren?

  Wij ontvangen jouw bestelling graag via de mail naar verkoop@zeelandplant.nl. Wij kunnen je een standaard bestelformulier in Excel formaat toesturen, zodat je jouw bestelling eenvoudig kunt aanleveren.

 • Wat is de gemiddelde levertijd van mijn bestelling?

  Bestellingen die op maandag vóór 12 uur zijn gemaild, kunnen doorgaans afgehaald worden vanaf donderdag. In de drukste weken in het voorjaar en najaar kunnen wij aangepaste bestel- en levertijden hebben.