Online bestellen is mogelijk. Hebben wij jouw bestelling op voorraad? Dan kun je de bestelling binnen enkele dagen komen afhalen nadat je bericht hebt ontvangen dat de bestelling klaar staat.

Cadeaubonnen

Leuk om te geven of te krijgen: een cadeaubon van Zeelandplant! Je kunt deze afhalen op ons groencentrum of online bestellen en dan laten verzenden via de post.

Geef een cadeaubon van Zeelandplant cadeau!

De cadeaubonnen van Zeelandplant zijn verkrijgbaar in bedragen variërend van € 5,00 tot maximaal € 50,00 per cadeaubon. Zo kun je zelf een bedrag samenstellen met de diverse bonnen die wij hebben.

Wil jij een cadeaubon aanschaffen van Zeelandplant om zo iemand anders te verrassen met deze groene bon? Je kunt de cadeaubon natuurlijk komen kopen bij onze kassa op ons groencentrum. Kies je voor gemak? koop je cadeaubon van Zeelandplant dan online en laat deze naar jouw adres verzenden of rechtstreeks naar de persoon die jij blij wilt maken met dit groene cadeautje. Je kunt zelfs een persoonlijke boodschap toevoegen aan de notities bij het online bestellen van jouw cadeaubon. Zo maak jij jouw cadeaubon compleet met een persoonlijk woord of felicitatie.

Heb jij een cadeaubon gekregen die je bij ons kunt besteden? Dan ben je van harte welkom op ons groencentrum. De cadeaubon moet in één keer besteed worden. Wij geven geen geld terug op betalingen per cadeaubon. Wij accepteren alleen onze eigen cadeaubonnen: VVV bonnen of de Nationale tuinbon accepteren wij niet.

Dus geef dit groene cadeau door en maak reclame voor ons bedrijf! Wij zijn natuurlijk hartstikke blij met nieuwe klanten. Ook onze vaste klanten zien we graag, dus kom bij ons langs. Check onze openingstijden.