Kom langs in ons groencentrum of stuur uw bestelling via de mail!

Op ons groencentrum kunt u snel een mooi assortiment planten bij elkaar zoeken, voor bijvoorbeeld een klein project of een last minute opdracht.

Met ons uitgebreide assortiment zoals bomen, struiken, fruit, vaste planten en rozen zijn wij dé specialist in Zeeland op het gebied van tuinplanten. Heeft u een paar planten nodig voor inboet of het aankleden van een terras? Dan is dat geen probleem! Wekelijks vullen wij ons basisassortiment aan.

Meer info
Zeelandplant Facts
 • + 250
  Zakelijke klanten
 • + 20
  Jaar ervaring
 • + 1000
  Soorten planten

Tevreden klanten, daar doen we het voor!

Mail uw beplantingslijst naar verkoop@zeelandplant.nl. Alle planten uit uw bestelling worden voorzien van een duidelijk etiket en planten kunnen per project verpakt worden.

Als uw bestelling compleet is ontvangt u van ons bericht zodat u de bestelling kunt komen afhalen. Wilt u het liever laten bezorgen? Informeer dan naar de bezorgmogelijkheden en tarieven.

 

Heeft u een vraag?
Wij denken graag met u mee!
Advies nodig? Bel 0118 - 71 50 80 Ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur Stuur een bericht!

Veelgestelde vragen

 • Kan ik zakelijk klant worden bij Zeelandplant?

  Bent u werkzaam in de groene sector? Vraag dan de informatie voor zakelijke klanten bij ons aan via verkoop@zeelandplant.nl. Ook kunnen wij u een standaard bestelformulier in Excel toesturen, zodat u uw bestelling eenvoudig kunt aanleveren via de mail.

   

 • Ik ben op zoek naar een speciale plant. Kan ik een zoekopdracht bij jullie neerleggen?

  U kunt ons vragen om naar een speciale plant te zoeken. Wij zullen dan voor u kijken of deze soort leverbaar is, en sturen u een offerte met prijzen. Mail uw verzoek naar verkoop@zeelandplant.nl.

 • Wat is de gemiddelde levertijd van mijn bestelling?

  Bestellingen die op maandag vóór 12 uur zijn gemaild, kunnen doorgaans afgehaald worden vanaf donderdag. In de drukste weken in het voorjaar en najaar kunnen wij aangepaste bestel- en levertijden hebben.