Kom langs in ons groencentrum of stuur je bestelling via de mail!

Op ons groencentrum kunt u snel een mooi assortiment planten bij elkaar zoeken, voor bijvoorbeeld een klein project of een last minute opdracht.

Met ons uitgebreide assortiment zoals bomen, struiken, fruit, vaste planten en rozen zijn wij dé specialist in Zeeland op het gebied van tuinplanten. Heb je een paar planten nodig voor inboet of het aankleden van een terras? Dan is dat geen probleem! Wekelijks vullen wij ons basisassortiment aan.

Meer info
Zeelandplant Facts
 • + 250
  Zakelijke klanten
 • + 20
  Jaar ervaring
 • + 1000
  Soorten planten

Tevreden klanten, daar doen we het voor!

Mail je beplantingslijst naar verkoop@zeelandplant.nl. Alle planten uit jouw bestelling worden voorzien van een duidelijk etiket en planten kunnen per project verpakt worden.

Als jouw bestelling compleet is ontvang je van ons bericht zodat je de bestelling kunt komen afhalen. Wil je het liever laten bezorgen? Informeer dan naar de bezorgmogelijkheden en tarieven.

 

Heb je een vraag?
Wij denken graag met je mee!
Advies nodig? Bel 0118 - 71 50 80 Ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur Stuur een bericht!

Veelgestelde vragen

 • Kan ik zakelijk klant worden bij Zeelandplant?

  Ben je werkzaam in de groene sector? Vraag dan de informatie voor zakelijke klanten bij ons aan via verkoop@zeelandplant.nl. Ook kunnen wij je een standaard bestelformulier in Excel toesturen, zodat je jouw bestelling eenvoudig kunt aanleveren via de mail.

   

 • Ik ben op zoek naar een speciale plant. Kan ik een zoekopdracht bij jullie neerleggen?

  Je kunt ons vragen om naar een speciale plant te zoeken. Wij zullen dan voor jou kijken of deze soort leverbaar is, en sturen een offerte met prijzen. Mail je verzoek naar verkoop@zeelandplant.nl of vul het contactformulier in.

 • Wat is de gemiddelde levertijd van mijn bestelling?

  Bestellingen die op maandag vóór 12 uur zijn gemaild, kunnen doorgaans afgehaald worden vanaf donderdag. In de drukste weken in het voorjaar en najaar kunnen wij aangepaste bestel- en levertijden hebben.