• Kan ik betalen met cadeaubonnen?

  Cadeaubonnen van Zeelandplant kun je inleveren bij het afhalen van een bestelling, of als je de door jou uitgezochte producten wilt afrekenen bij de kassa. Het is niet mogelijk om cadeaubonnen in te leveren bij webshop bestellingen die je online afrekent.

   

  Wij accepteren alleen onze eigen cadeaubonnen. VVV bonnen of Nationale Tuinbonnen kun je bij ons niet inleveren.

 • Hoe betaal ik mijn bestelling die bezorgd wordt?

  Als je online bestelt, kun je via ideal (of een andere betaalservice) vooraf afrekenen. Je ontvangt dan achteraf van ons nog een factuur voor jouw administratie.

  Heb je een bestelling geplaatst die niet vooraf is afgerekend, dan krijg je op de dag van bezorging van ons een factuur via de mail die je achteraf kunt betalen.

 • Kan ik betalen bij de chauffeur als mijn bestelling bezorgd wordt?

  Nee, het is niet mogelijk om bij de chauffeur te betalen. Als je online bestelt, kun je via ideal (of een andere betaalservice) vooraf afrekenen. Je ontvangt dan achteraf van ons nog een factuur voor je eigen administratie.

   

  Heb je een bestelling geplaatst die niet vooraf is afgerekend, dan krijg je op de dag van bezorging van ons een factuur via de mail die je achteraf kunt betalen.

 • Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

  Als je online bestelt bij ons, dan kun je via Ideal (of een andere betaalservice) vooraf afrekenen. Heb je een bestelling geplaatst, maar kies je voor betalen bij afhalen dan kun je de bestelling afrekenen bij de kassa (pinbetaling of contant).

   

  Wordt een bestelling bij jou bezorgd en heb je deze nog niet vooraf betaald, dan krijg je op de dag van bezorging van ons een factuur via de mail die je achteraf kunt betalen.