Bij ons kan je alle benodigdheden bestellen om jullie vakantiepark mooi groen aan te kleden.

Jouw partner in groen!

Als beheerder van een vakantiepark doet je er alles aan om jullie park zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het creëren van een rustgevende omgeving is belangrijk. Mooie beplanting is dan absoluut onmisbaar!

Voor mooie velden, borders en voor een natuurlijke afscheiding tussen de plaatsen ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze wortels in de Zeeuwse klei weten wij als geen ander welke planten geschikt zijn voor aanplant in de kustregio.

Het adres voor uw beplanting

Wij zijn gespecialiseerd in het compleet leveren van beplantingslijsten voor de tuinaanleg. Door onze ervaring en uitstekende contacten met geselecteerde kwekers zijn wij in staat om jouw beplantingsvragen in te vullen.

Kom gerust eens kijken en overtuig jezelf van ons zeer uitgebreide assortiment tuinplanten. Het assortiment wordt wekelijks aangevuld en aangepast aan het seizoen. Ideaal als je snel wat nodig hebt om bijvoorbeeld bakken te vullen.

Toon in google maps
"Met onze wortels in de Zeeuwse klei weten wij als geen ander welke planten geschikt zijn voor aanplant in de kustregio." Jan-Willem
Heb je vragen? Neem gerust contact op!
Advies nodig? Bel 0118 71 50 80 Tussen 8.00 en 17.00 uur Contact

Veelgestelde vragen

  • Hoe kan ik mijn bestelling bij jullie aanleveren?

    Wij ontvangen jouw bestelling graag via de mail naar verkoop@zeelandplant.nl. Wij kunnen je een standaard bestelformulier in Excel formaat toesturen, zodat je jouw bestelling eenvoudig kunt aanleveren.

  • Kunnen jullie mijn bestelling bezorgen?

    Wij bezorgen wekelijks op donderdag en/of vrijdag door heel Zuid-West Nederland. Vraag naar onze tarieven.

  • Wat is de gemiddelde levertijd van mijn bestelling?

    Bestellingen die op maandag vóór 12 uur zijn gemaild, kunnen doorgaans afgehaald worden vanaf donderdag. In de drukste weken in het voorjaar en najaar kunnen wij aangepaste bestel- en levertijden hebben.