Kwaliteit, service en advies

Zeelandplant staat voor kwaliteit, service en wij geven graag goed advies. Wij vinden het belangrijk om u te helpen met uw tuinvragen. Daarom staat ons team van deskundige medewerkers graag voor u klaar. En zoekt u een tuinplant die wij niet in het assortiment hebben? Dan kijken wij graag of wij deze voor u kunnen bestellen.

Uitgebreid assortiment

Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan tuinplanten en wij vullen dit wekelijks aan. Zo hebben wij altijd mooie, verse producten staan. Elk seizoen is er wel wat moois en bijzonders te vinden.

Heeft u een vraag?
Wij denken graag met u mee!
Advies nodig? Bel 0118 - 71 50 80 Ma t/m za van 09.00 tot 17.00 uur Stuur ons uw vraag
"We zijn gegroeid van een kleine kwekerij naar een professioneel groencentrum" Jan-Willem

Historie

Bijna 20 jaar geleden werd met een kleine kwekerij de basis gelegd voor Zeelandplant in Grijpskerke. In deze beginjaren werd een beperkt assortiment tuinplanten gekweekt. Door de toenemende vraag van onze klanten zijn wij het assortiment langzaam gaan uitbreiden. Dit zorgde voor een steeds grotere klantenkring. In 2014 is een nieuw, modern gebouw met een professionele uitstraling gebouwd.

 

Zeeuwse roots

Met onze wortels in de Zeeuwse klei weten wij als geen ander welke planten geschikt zijn voor het Zeeuwse klimaat. Kom gerust bij ons langs om een kijkje te nemen in het grootste groencentrum van Zeeland. U bent van harte welkom!

Wij helpen u graag!