Jouw partner in groen!

Lukt het niet om jouw bestelling zelf af te halen of de uitgezochte beplanting mee te nemen naar huis? Maak dan gebruik van onze eigen bezorgservice. Wij bezorgen bij een minimale bestelling van € 50,00 door heel Zeeland (afwijkende afspraak voor bezorging graszoden).

En bestel je voor een bedrag vanaf € 500,00? Dan bezorgen wij jouw bestelling geheel gratis bij je thuis binnen Zeeland!

Alle bestellingen worden met eigen transport door een van onze eigen chauffeurs bij je thuis gebracht (Grote orders worden soms door een transporteur verzorgd).

Woon je buiten Zeeland? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

 

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de bezorgkosten?

  Bij besteding vanaf € 500,00 bezorgen wij jouw bestelling gratis binnen Zeeland. Alle bestellingen worden met eigen transport door een van onze eigen chauffeurs bij je thuis gebracht (Grote orders worden soms door een transporteur verzorgd). Woon je buiten Zeeland? Vraag dan naar de mogelijkheden.

   

  Bezorgkosten particulier € 50 tot € 500  Boven € 500 
  Bezorgen Walcheren € 17,50 Gratis
  Bezorgen Noord- en Zuid-Beveland € 27,50 Gratis
  Bezorgen Schouwen-Duiveland, Tholen en Zeeuws-Vlaanderen € 37,50 Gratis

   

  Let op! Er geldt een uitzondering op bovenstaande bezorgkosten voor het bezorgen van graszoden. Dit is pas mogelijk bij een bestelling van minimaal 120 m2 graszoden. Kosten bedragen hiervoor € 90,00.

  Bij transport van oude, zware bomen of big bags kan het zijn dat wij extra bezorgkosten in rekening moeten brengen als dit transport niet door onze eigen bezorgservice kan worden vervoerd.

 • Kan ik zelf aangeven wanneer mijn bestelling wordt bezorgd?

  Wij bezorgen bestellingen op donderdag en vrijdag. De bezorgdag is afhankelijk van onze route.

  Wij doen ons best om jouw bestelling op een voor jou geschikt moment te bezorgen. Vooraf nemen wij contact op om het verwachte bezorgmoment aan je door te geven. Wij kunnen de planten op een door jouw vooraf aangegeven plek* neerzetten. Je hoeft dus niet thuis te zijn.

  *Bij het bezorgen van bestellingen wordt er standaard gelost op de oprit (mits verhard en goed bereikbaar) van het opgegeven bezorgadres.