Maatregelen Zeelandplant vanwege Coronavirus

Wij hebben te maken met een grote vraag naar planten, zowel online als op ons groencentrum. Veel mensen gaan in deze tijd enthousiast aan de slag in de tuin. Wij vragen iedereen met klem om de richtlijnen van het RIVM hierbij in acht te houden. Voor de veiligheid van onze medewerkers en klanten is het belangrijk dat wij klantcontact zoveel mogelijk beperken. Houd daarom rekening met het volgende als u ons bezoekt:

  • Houd afstand (1,5 meter) tot onze medewerkers en andere klanten
  • Betalen alleen mogelijk per PIN, contant geld nemen wij niet aan!
  • Waar mogelijk uw planten zelf uitzoeken en zelf inladen

Online bestellen en bezorgmogelijkheden

Wist u dat u uw planten ook kunt bestellen via onze website www.zeelandplant.nl of via de mail verkoop@zeelandplant.nl? Ook kunt u al uw bestellingen thuis laten bezorgen. Check voor meer informatie over onze eigen bezorgservice onze site.

Langere bestel- en levertijden

Houd u er rekening mee dat bestel- en levertijden langer kunnen duren dan u van ons gewend bent. Door de enorme drukte en de maatregelen waarmee wij rekening moeten houden kan het zijn dat wij langere tijd nodig hebben om uw bestelling gereed te maken of vraag te beantwoorden.

Geen klantadvies meer op ons Groencentrum

Wij geven geen uitgebreid advies meer op ons Groencentrum. Dit alles doen wij om ons zoveel mogelijk te kunnen houden aan de richtlijnen die het RIVM aan alle Nederlanders heeft gegeven. Namelijk: hou voldoende afstand en vermijd contact met anderen.

Vragen?

Wij hopen u snel weer onze volledige service te kunnen  bieden, maar momenteel staat de veiligheid van ons allemaal voorop. In deze moeilijke tijd hopen wij op uw begrip voor de genomen maatregelen. Heeft u vragen? Stel ze aan ons via mail of site!

Wij werken hard aan ons online assortiment. Helaas staan nog niet alle categorieën online. Staat uw gewenste product er op dit moment niet tussen, dan kunt u deze toevoegen aan uw bestelling via het bestelformulier. Deze producten kunt u opnemen in het veld 'aanvullende producten'.