Maatregelen Zeelandplant vanwege Coronavirus:

Voor uw en onze veiligheid, houd u aan onderstaande regels:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand tot medewerkers en klanten
  • Winkelwagen verplicht
  • Kom zoveel mogelijk alleen: ouders let op uw kinderen!
  • Zoek planten/producten zoveel mogelijk zelf uit
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op

Wij geven momenteel beperkt advies om het klantcontact zo kort mogelijk te houden. Bij grote drukte kunnen wij het groencentrum tijdelijk sluiten.

Bestellingen en aanvragen kunt u doen via onze site of naar ons sturen via het contactformulier.

Let op! Door maatregelen vanwege het Corona Covid-19 virus en drukte kan de levertijd van uw bestelling oplopen tot 4-8 werkdagen.

Bemesting

Om uw siertuin, moestuin en gazon in topconditie te houden is het nodig deze regelmatig te bemesten. De voeding die planten nodig hebben halen ze uit de bodem en het is daarom belangrijk om te zorgen dat de grond niet uitgeput raakt. Goed bemeste planten bloeien langer, uitbundiger en zijn beter bestand tegen ziektes. De planten kunnen een langere periode van droogte beter aan en gaan zo goed beschermd de winter in.

In ons assortiment hebben wij diverse producten waarmee u uw siertuin, moestuin en gazon goed kunt onderhouden. U kunt bij ons kwalitatief goede potgronden kopen en wij hebben bodemverbeteraars die de grondstructuur en bodemvruchtbaarheid verbeteren. Ook hebben wij diverse meststoffen in ons assortiment.

Daarnaast hebben wij een ruim assortiment producten waarmee u uw gazon het hele jaar door goed kunt onderhouden.