Heb jij een hoekje in de tuin waar je niet tevreden mee bent? Maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken….

Advies bij de keuze van planten

Heb jij een hoekje in de tuin waar je niet tevreden mee bent? Of wil jij je tuin helemaal op de schop gooien en opnieuw aanplanten? Maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken….. Wij bieden je graag de mogelijkheid aan om een beplantingsadvies te maken met een van onze tuinadviseurs. Zij hebben verstand van planten en weten als geen ander hoe je een border mooi in kunt richten.

Aan de slag

Hoe werkt het?

Onze service richt zich op beplantingsadvies. Dit betekent niet dat wij een geheel tuinontwerp voor je kunnen maken met bestrating, tuinhout enzovoorts. Hier kun je een tuinontwerper of tuinarchitect voor inschakelen. Ons beplantingsadvies richt zich op het maken van een geschikte keuze voor beplanting, passend bij jouw tuin en jouw situatie.

Maart en april zijn voor ons drukke tijden. Het kan in deze periode langer duren voor wij jouw verzoek in behandeling kunnen nemen. Wist je dat het najaar ook een prima periode is om tuinplanten aan te planten?

Lees meer
Maart en april zijn voor ons drukke tijden. Wist je dat het najaar ook een prima periode is om aan te planten? Jojanneke

Aan de slag?
Stuur ons een bericht

Advies

Max. bestandsgrootte: 32 MB.