• Zijn de reviews over Zeelandplant betrouwbaar?

  We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom (onpartijdig) beheerd door Feedback Company. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

 • Kan ik mijn gekochte beplanting ook door jullie laten aanplanten?

  Nee, wij hebben geen aanplant service. Wil je het het aanplanten uitbesteden? Dan kun je het beste contact opnemen met een hovenier bij jou in de regio.

 • Is jullie bedrijf rolstoel toegankelijk?

  Jazeker, ook met een rolstoel is het mogelijk om ons bedrijf te bezoeken. De paden door onze winkel zijn breed genoeg. Wij hebben ook een rolstoel staan, die je kunt gebruiken als je hier behoefte aan hebt.

 • Kan ik bij Zeelandplant een ontwerp laten maken voor mijn tuin?

  Wij adviseren je graag bij het kiezen van planten voor jouw tuin of border. Onze tuinadviseurs helpen je graag bij een bezoek aan ons groencentrum. Geen tijd om langs te komen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we of we je vraag via de mail kunnen beantwoorden.

  Wij maken geen compleet tuinontwerp met bestrating, tuinhout enzovoorts. Hier kun je een tuinontwerper of tuinarchitect voor inschakelen. Neem contact met ons op als je hier meer vragen over hebt.

 • Hebben jullie cadeaubonnen?

  Jazeker! Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in bedragen variërend van € 5,00 tot maximaal € 50,00 per cadeaubon. De cadeaubon moet in één keer besteed worden. Er wordt geen geld teruggegeven op betalingen per cadeaubon. Wij accepteren alleen onze eigen cadeaubonnen: VVV bonnen of de Nationale tuinbon accepteren wij niet.

 • Kan ik parkeren bij Zeelandplant?

  Wij hebben bij ons groencentrum parkeerplaatsen voor de deur. Staat het hier vol? Langs de berm van de Ravesteinweg mag je aan de rechterkant parkeren.

 • Wat zijn jullie openingstijden?

  Check voor onze actuele openingstijden onze site:

  Onze openingstijden