• Hoe zit het met de kwaliteit van de door jullie geleverde beplanting?

  Zeelandplant staat bekend om de geleverde kwaliteit en service. Wij doen er alles aan om deze goede naam hoog te houden! Daarom werken wij met vaste leveranciers die werken met kwaliteitsproducten.

  Ben je toch niet tevreden met jouw aankoop? Neem dan gelijk contact met ons op. Dan kijken we samenĀ  hoe we dit op kunnen lossen.

 • Hebben jullie weleens aanbiedingen?

  Wij hebben regelmatig aanbiedingen. Check hiervoor onze website, Facebook/Instagram en onze folder of abonneer je op onze nieuwsbrief. Ook op het groencentrum kun je regelmatig aanbiedingen vinden. Wij hebben een leuke Opruimhoek waar altijd wel wat planten met hoge kortingen te vinden zijn die nog graag een plekje krijgen bij iemand in de tuin of op het balkon.

 • Kan ik korting krijgen bij Zeelandplant?

  Wij hanteren scherpe prijzen voor de producten die wij aanbieden. Bij grote aantallen kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen via verkoop@zeelandplant.nl.

  Leden van Groei & Bloei ontvangen op vertoon van hun persoonlijke ledenpas aan de kassa een korting van 10% op ons assortiment (niet geldig op aanbiedingen, acties en bezorgkosten). Bestel je online? voeg dan een kopie van je ledenpas toe aan de bestelling, en vermeld in de notities dat je gebruik wilt maken van de Groei&Bloei ledenkorting. Wij zullen de korting dan achteraf berekenen over de bestelling.

  Leden van My World Benefits ontvangen 2% cashback korting op hun aankoopbedrag op vertoon van de Cashback Card.