Online bestellen mogelijk en bezoek ons vanaf 3 maart op afspraak!

Ons groencentrum is nog steeds gesloten vanwege de lockdown in Nederland. Gelukkig kunnen wij onze klanten weer op afspraak gaan ontvangen, en daar zijn wij blij om!

Afspraak maken

Vanaf woensdag 3 maart kunnen wij u op afspraak ontvangen op ons groencentrum. Bel voor het maken van een afspraak naar het nummer 0118-715080. Wij mogen maar een beperkt aantal mensen toelaten, daarom werken wij met afspraken in blokken van 20 minuten.

Bestellingen afhalen

Bestellingen kunnen, op afspraak, afgehaald worden of u kunt deze laten bezorgen in Zeeland (buiten Zeeland in overleg). Bestel online op onze webshop of stuur uw bestelling of aanvraag naar ons via het contactformulier (of mail rechtstreeks naar verkoop@zeelandplant.nl).

 

Winterafdekvlies wit 2x5m

Bescherm uw planten tijden de winter met het Winterafdekvlies. Het afdekvlies heeft een witte kleur en is goed bestand tegen uv-stralingen. Doordat het is gemaakt van licht materiaal laat het water, licht en lucht door zodat de plant kan blijven ademen maar wel wordt beschermd tegen vorst. Het afdekvlies is tevens te gebruiken als grondbedekking ter bescherming van jong gewas.

8.49

  • Wij bieden groeigarantie bij aanplant met DCM Vivimus, check onze voorwaarden
  • Boven de €500,- gratis bezorgd in Zeeland
  • Kwaliteit en Service, daar staan wij voor!

Winterafdekvlies wit 2x5m

Maat

5 x 2 meter