Online bestellen mogelijk en bezoek ons vanaf 3 maart op afspraak!

Ons groencentrum is nog steeds gesloten vanwege de lockdown in Nederland. Gelukkig kunnen wij onze klanten weer op afspraak gaan ontvangen, en daar zijn wij blij om!

Afspraak maken

Vanaf woensdag 3 maart kunnen wij u op afspraak ontvangen op ons groencentrum. Bel voor het maken van een afspraak naar het nummer 0118-715080. Wij mogen maar een beperkt aantal mensen toelaten, daarom werken wij met afspraken in blokken van 20 minuten.

Bestellingen afhalen

Bestellingen kunnen, op afspraak, afgehaald worden of u kunt deze laten bezorgen in Zeeland (buiten Zeeland in overleg). Bestel online op onze webshop of stuur uw bestelling of aanvraag naar ons via het contactformulier (of mail rechtstreeks naar verkoop@zeelandplant.nl).

 

Vliesdoek 150cm breed

Bescherm uw planten tijdens de winter met dit vliesdoek. Doordat het doek gemaakt is van licht materiaal laat het water, licht en lucht door zodat de plant kan blijven ademen, maar wel wordt beschermd tegen vorst. Het vliesdoek is 150cm breed en kan per meter worden gekocht (minimale afname 1 meter). Bij strenge vorst adviseren wij u om het doek dubbel te vouwen, voor een optimale bescherming.

1.50

  • Wij bieden groeigarantie bij aanplant met DCM Vivimus, check onze voorwaarden
  • Boven de €500,- gratis bezorgd in Zeeland
  • Kwaliteit en Service, daar staan wij voor!

Vliesdoek 150cm breed

Maat

per meter