1200 verschillende soorten vaste planten verkocht

Daarmee zijn er prachtige borders aangelegd. Erg goed voor de bijen en de biodiversiteit.

18.000 Pennisetum al. ‘Hameln’ P9 gekweekt en verkocht

Lampenpoetsersgras was weer een van de topfavorieten dit jaar!

We hebben meer dan 3000 bomen verkocht

Door een boom te planten is er weer heel wat Co2 gecompenseerd en deze bomen zorgen ook voor veel zuurstof. En er zijn weer behoorlijk wat liters water afgevangen door deze bomen.

25 nieuwe blogs geplaatst

Dit jaar zijn er 25 nieuwe blogs verschenen vol met informatie over bijvoorbeeld meststoffen, het verduurzamen van jouw tuin, klimplanten, gereedschap of hortensia’s.

104 nieuwe reviews

We hebben veel klanten tot tevredenheid mogen helpen. Dit heeft geresulteerd in mooie reviews met een gemiddelde score van 9.3!

“Een hele goede ervaring met Zeelandplant, erg klantvriendelijk en ik ben snel geholpen met topkwaliteit planten” Een tevreden klant!

15.000x het bodemleven verrijkt

Samen met jullie hebben we meer dan 15.000 zakken bodemverbetering verwerkt. Hierdoor is het bodemleven behoorlijk wat rijker geworden.

140 Zeeuwse hagen verkocht

Hier kunnen vogels in gaan broeden, voedsel vinden en schuilen voor hun natuurlijke vijand. Ook hebben veel insecten nu een nieuwe woonplaats gevonden.

Ongeveer 35 kuub aan plastic gerecycled

We ontvangen veel plantpotjes en plastic afval. Dit proberen wij op een zo duurzaam mogelijke manier te verwerken en te kijken naar werkzame oplossingen.

Duizenden liters water opgevangen

Al het regenwater dat valt op het dak van de kas en loods, maar ook op het buiten terrein vangen wij op. Hiermee kunnen wij alle planten water geven met een efficiënt irrigatie systeem.

30 enthousiaste medewerkers

Dit jaar hebben 30 medewerkers met passie en liefde gewerkt om alle bestellingen te verwerken, planten water te geven, het assortiment aangevuld te houden en alle tuinvragen te beantwoorden.

“Wij willen jou en alle andere klanten bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. We hopen je volgend jaar weer te mogen helpen met kwalitatief goede producten, bloeiende service en deskundig advies.”

 

Heb jij groene voornemens en kunnen wij jou daar bij helpen? Laat het ons weten!

Uitgelicht