Mobilane Kant & Klaar haag

De Kant & Klaar hagen van Mobilane zijn leverbaar in verschillende soorten beplanting. Met deze haag creëert u op snelle en eenvoudige wijze privacy in uw tuin. Standaard hebben de hagen een breedte van 120 centimeter en ze zijn leverbaar in verschillende hoogtes. Dit is verschillend per soort beplanting.

Een raster begroeid met planten

Het systeem van Mobilane Kant & Klaar Haag bestaat uit een raster van hoogwaardig verzinkt staal dat begroeid is met planten. De beplanting staat in een kokosplano, die in de omzetting aan de onderzijde van het raster is geplaatst. Deze biologisch afbreekbare bak bestaat uit kokosvezels die bij elkaar worden gehouden door een natuurlijke latex. Na plaatsing van de hagen verteert deze bak doorgaans binnen één tot twee jaar. Houten of ijzeren palen zorgen voor een goede verankering van de afscheiding. Speciaal ontworpen bevestigingsbeugels maken installatie eenvoudig. De haag kan, met uitzondering van vorstperiodes, het hele jaar door geplant worden.

 

 

"Wij zijn leverancier van Mobilane Kant & Klaar hagen en adviseren u graag over de mogelijkheden." Jan-Willem

Verschillende soorten beplanting

De Kant & Klaar Haag van Mobilane is leverbaar in verschillende soorten beplanting:

  1. Carpinus Betulus
  2. Euonymus Dart’s Blanket
  3. Hedera helix Woerner (meest verkocht)
  4. Pyracantha Dart’s Red
  5. Hedera Hibernica
  6. Hedera Helix Glacier
  7. Hedera helix Goldchild
  8. Hedera helix Green Ripple
  9. Hedera helix White Ripple

In de fotogalerij hieronder ziet u foto’s van de verschillende soorten beplanting. Informeer bij ons naar leverbare maten en soorten.

Accessoires voor de Kant & Klaar haag

Bij het installeren van de Kant & Klaar haag kunt u gebruik maken van ijzeren palen die voorzien zijn van een groene coating of u kunt hardhouten palen plaatsen. Voor een stevige bevestiging zijn er verschillende bijpassende beugels beschikbaar.

Advies nodig?

Vraag nu vrijblijvend een offerte bij ons aan! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Of kijk voor meer informatie op de site van Mobilane Kant & Klaar Hagen.