Online bestellen mogelijk en bezoek ons vanaf 3 maart op afspraak!

Ons groencentrum is nog steeds gesloten vanwege de lockdown in Nederland. Gelukkig kunnen wij onze klanten weer op afspraak gaan ontvangen, en daar zijn wij blij om!

Afspraak maken

Vanaf woensdag 3 maart kunnen wij u op afspraak ontvangen op ons groencentrum. Bel voor het maken van een afspraak naar het nummer 0118-715080. Wij mogen maar een beperkt aantal mensen toelaten, daarom werken wij met afspraken in blokken van 20 minuten.

Bestellingen afhalen

Bestellingen kunnen, op afspraak, afgehaald worden of u kunt deze laten bezorgen in Zeeland (buiten Zeeland in overleg). Bestel online op onze webshop of stuur uw bestelling of aanvraag naar ons via het contactformulier (of mail rechtstreeks naar verkoop@zeelandplant.nl).

 

DCM Meststof Siertuin

DCM Meststof Siertuin is een algemene meststof die prima toe te passen is in de gehele siertuin. Het bevat alles wat een plant nodig heeft voor een evenwichtige groei en uitbundige bloei. De extra toegevoegde magnesium zorgt voor groene planten. De voedingsstoffen worden geleidelijk afgegeven en zo krijgen de planten gedurende tenminste 100 dagen voldoende voeding.

8.75

8.75
  • Wij bieden groeigarantie bij aanplant met DCM Vivimus, check onze voorwaarden
  • Boven de €500,- gratis bezorgd in Zeeland
  • Kwaliteit en Service, daar staan wij voor!

DCM Meststof Siertuin

Maat

Zak 20 kg, Zak 10 kg, Doos 3 kg, Doos 1,5 kg

Plantinstructies

Download de plantinstructies