Wie is Vandentop?

Ben je op zoek naar een nieuwe schutting, vlonder, tuindeur of overkapping? Dan ben je bij Vandentop Tuinhout aan het juiste adres. Vandentop Tuinhout is een vooruitstrevende speler in de houtmarkt en actief op het gebied van tuin- en gevelhout. Met een grote eigen voorraad en een sterk basisassortiment is Vandentop een landelijke partner voor tuinprofessionals en ook particulieren. Ook importeren ze hout uit landen waar dit verantwoord geoogst wordt.

Showtuin in Strijen & Barneveld

Zoveel mensen, zoveel wensen wordt er vaak gezegd. Dat geldt natuurlijk ook voor schuttingen, schuttingdeuren, vlonders en overkappingen. Er zijn ontzettend veel soorten en maten. Weet je nog niet precies wat bij jouw tuin past? Of wil je een bepaalde houtsoort eerst in het echt zien om een goede beslissing te kunnen nemen? Ga dan langs in de showtuin van Vandentop Tuinhout in Strijen of in Barneveld.

“Snelle levering uit ruim assortiment”

Eenvoudig online tuinhout bestellen

Vandentop Tuinhout heeft een mooie en overzichtelijke webwinkel met een ruim assortiment. Schuttingen, tuindeuren, vlonderplanken, overkappingen, tuinaccessoires en overig tuinhout kun je hier allemaal vinden. Zo kun je makkelijk en snel jouw bestelling plaatsen en kosteloos bij ons in Grijpskerke laten afleveren. Naast de meest actuele prijzen vind je in de webwinkel ook direct meer productinformatie & foto’s.

Is er iets onduidelijk, twijfel je over een product of zoek je een afmeting die er niet tussen staat? Neem gerust contact op met Vandentop Tuinhout als je vragen hebt, ze helpen je graag!