Vacature

We zoeken een enthousiaste, klantvriendelijke collega die inzetbaar is als commercieel medewerk(st)er op ons kantoor. Als commercieel medewerk(st)er word jij het contactpunt voor onze zakelijke klanten. Je staat ze te woord aan de telefoon, maakt offertes, voert bestellingen in en ondersteunt bij de inkoop van planten. Hiervoor heb je regelmatig contact met onze leveranciers en klanten. Het bezoeken van klanten zal ook vallen onder je takenpakket.

 

Zeelandplant

Zeelandplant staat voor kwaliteit, service en wij geven graag een goed advies aan onze klanten. Zeelandplant is al ruim 20 jaar actief is in het kweken en verhandelen van tuinplanten. We beschikken over een afhaalcentrum in Grijpskerke van ca 1 hectare met een uitgebreid assortiment planten dat wekelijks wordt aangevuld en aangepast aan het seizoen.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde groenopleiding op minimaal MBO-niveau
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je beschikt over een goede plantenkennis
  • Je werkt nauwkeurig met oog voor details
  • Je bent goed bestand tegen stress
  • Je hebt een proactieve houding en je kunt verkopen

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een leuke afwisselende baan binnen een gezellig, klein kantoorteam.

Je ontvangt in eerste instantie een jaarcontract, bij gebleken geschiktheid kan dit worden omgezet in een vast contract.

We zijn aangesloten bij de cao Open teelten, afhankelijk van kennis en ervaring word je ingedeeld in een passende loonschaal.

Interesse?

Graag ontvangen we je motivatiebrief en cv per mail marjolein@zeelandplant.nl. Reacties alleen per mail.

Uitgelicht